Placute Usi, Placute Gravate


0.15 lei/cm2

Placute Usi Birouri, Placuta Usa, Placute Usa Birou
Comenzi rapide: 0741 149 279
Livram in toata tara

Modele si culori


Dimensiune Culoare
20x7.5 cm auriu / argintiu / bronz
20x15 cm auriu / argintiu / bronz
30x6.5 cm auriu / argintiu / bronz
30x10 cm auriu / argintiu / bronz
dimensiune personalizata auriu / argintiu / bronz

Prindere


Fiecare placuta gravata are aplicat pe suprafata din spate banda dublu-adeziva pentru o prindere simpla si sigura. Placutele inscriptionate pentru usi / placutele gravate personalizate se pot monta si pe perete cu suruburi si dibluri.

Despre placutele gravate


Placutele gravate pot avea urmatoarele utilizari: placuta usa, placute inscriptionate cu denimirea departamentelor, placute usa birou, placute usi birouri firme, placute pentru usi cu programul de lucru, sisteme de afisaj, sisteme directionare, placute usi pentru hoteluri si pensiuni, placute inscriptionate pentru orice tip de incinta etc.

Placutele pentru usi de birouri sunt utile deoarece ofera informatii utile celor care cauta un anumit departament.

Alte utilizari:

Dimensiuni si Personalizare


Categoria placute usi cuprinde orice dimensiune care nu depaseste 40x30 cm. Personalizam de la placute usa foarte mici (3x2 cm) pana la placute mari (40x30 cm). Personalizarea placutelor gravate mai presupune alegerea formei, culorii, continutului (inclusiv simboluri si logo-uri) si a fontului.

Materiale si executie


Placutele usa vin in trei variante de culoare: auriu periat, argintiu periat si auriu mat (bronz). Materialul din care sunt facute este de tip dublu-strat: cel de suprafata este din metal iar cel de pe spate dintr-un plastic special care are rolul de suport.

Executam placute usi prin gravare pe placuta (gravura computerizata), procedeu ce asigura calitatea superioara a produsului final.